Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2024: Στις 15 Νοεμβρίου η κυκλοφορία του Path of Exile 2 σε early access (trailer)

Κατά τη διάρκεια του Opening Night Live της Gamescom 2024, η Grinding Gear Games ανακοίνωσε πως το Path of Exile 2 θα κυκλοφορήσει εντελώς δωρεάν σε early access για PlayStation 5, Xbox Series X. Xbox Series S και PC (Steam και Epic Games Store).

Το Path of Exile 2 διαδραματίζεται αρκετά χρόνια μετά τα γεγονότα του αρχικού τίτλου, με τους παίκτες να επιστρέφουν στα εδάφη της Wraeclast που μαστίζεται από το χάος. Το νέο κεφάλαιο της Grinding Gear Games θα προσφέρει στους παίκτες ένα νέο campaign με έξι acts, με 100 διαφορετικές περιοχές, 600 νέα τέρατα και 100 bosses. Παράλληλα, οι παίκτες θα απολαύσουν το παιχνίδι σε μάχες έως 6 ατόμων μέσω cross play και couch co-op, ενώ θα μπορούν να μεταφέρουν το progress τους σε αλλά συστήματα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*