Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2024: Πιο κοντά στην κυκλοφορία το ARC Raiders (trailer)

Όπως ανακοινώθηκε στο εναρκτήριο σόου της φετινής Gamescom από την Embark Studios, το νέο πόνημα της εταιρείας με την επωνυμία ARC Raiders απέκτησε επιτέλους ημερομηνία κυκλοφορίας, μαζί με το συνοδευτικό trailer. Ο τίτλος θα φέρει τους παίκτες αντιμέτωπους τόσο μεταξύ τους, όσο και με το κατεστραμμένο κι επικίνδυνο περιβάλλον και θα τους δώσει μία πρώτη ευκαιρία να δοκιμάσουν τις συνθήκες του παιχνιδιού με ένα test event που θα διαρκέσει το τετραήμερο 24-27 Οκτωβρίου.

Από εκεί και πέρα, η έτερη μεγάλη είδηση που προέκυψε από την σύντομη παρουσίαση ήταν ότι το παιχνίδι δεν θα είναι πλέον διαθέσιμο δωρεάν, αλλά θα πωλείται στα επιμέρους καταστήματα για Xbox, PS5 και υπολογιστές μέσω Steam κι Epic Store έναντι κάποιου αντιτίμου μέσα στο 2025.


Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer που συντροφεύει την ανακοίνωση:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*