Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2024: Μέσα στο 2025 το The First Berseker: Khazan (trailer)

Μία από τις εταιρείες που συμμετέχουν στην Gamescom είναι και η Nexon, η οποία θα διαθέσει σε όσους βρεθούν στην έκθεση ένα demo του επερχόμενου The First Berseker: Khazan. Φυσικά αυτό δεν ήταν όλο αφού στην εναρκτήρια παρουσίαση της έκθεσης, παρουσιάστηκε ένα αρχικό gameplay trailer, το οποίο περιλάμβανε αρκετές πληροφορίες για τον επερχόμενο τίτλο που ετοίμασε η ομάδα της Neople.

Ο τίτλος θα γίνει διαθέσιμος σε Xbox Series, PS5 και υπολογιστές στο πρώτο τρίτο του 2025,, ενώ για ένα δεκαήμερο του Οκτωβρίου, συγκεκριμένα από τις 11 έως τις 20 του μήνα τρέξει και η δοκιμή μίας beta εκδοχής του τίτλου. Πληροφορίες για το πως θα λάβετε μέρος, δεν έγιναν γνωστές και περισσότερα αναμένεται να γίνουν γνωστά, μέσα στους επόμενους μήνες.


Μέχρι τότε, μπορείτε να δείτε το gameplay trailer παρακάτω:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*