Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2024: Με ρεκόρ επισκεπτών και εκθετών έκλεισε η έκθεση

*
Από ρεκόρ σε ρεκόρ πηγαίνει η Gamescom με την Gamescom 2024 να ανεβάζει ακόμη περισσότερο τον πήχη. Πάνω από 335 χιλιάδες κόσμου από 120 χώρες πέρασε από τον εκθεσιακό χώρο της Κολωνίας, ενώ η αλληλεπίδραση του κοινού έφτασε τα 310 εκατομμύρια ψηφιακές δράσεις. Πάνω από 40 εκατομμύρια θεάσεις συγκέντρωσε το Opening Night Live (διπλάσιες από πέρσι), ενώ πάνω από 32 χιλιάδες επαγγελματίες επισκέφθηκαν την έκθεση από την Β. Αμερική και την Ιαπωνία.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, μάλιστα, είχαμε sold out στα εισιτήρια, ενώ ο κόσμος γέμιζε τις αίθουσες ακόμη και από την Πέμπτη, την πρώτη ημέρα που ήταν ανοιχτή για το κοινό. Η Gamescom, ενώ το Σαββατοκύριακο συγκεντρώθηκαν πάνω από 80 χιλιάδες θεατές για το Gamescom City Festival.


Η Gamescom 2025 έχει ήδη ανακοινωθεί για τις 20-24 Αυγούστου 2025 και το Opening Night Live 2025 για τις 19 Αυγούστου 2025. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*