Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2024: Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Fatal Fury: City of the Wolves (trailer)

Μετά από 25 χρόνια απουσίας, η σειρά Fatal Fury επιστρέφει στον κόσμο των videogames, καθώς πλέον ο νέος τίτλος με την επωνυμία City of the Wolves απέκτησε την ημερομηνία κυκλοφορίας του στην παρουσίαση που έγινε στο πλαίσιο της έναρξης της Gamescom στην Κολωνία. Η SNK ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια του event πως τo Fatal Fury:City of the Wolves θα είναι διαθέσιμο σε κονσόλες (Xbox Series, PS4, PS5) και σε υπολογιστές από τις 24 Απριλίου του 2025.

Επιπλέον, έγινε γνωστό ότι παράλληλα με τη νέα κυκλοφορία θα γίνει διαθέσιμη και μία ειδική έκδοση, η οποία θα περιλαμβάνει και το πρώτο season pass του τίτλου, που θα φέρει άλλους πέντε μαχητές στο ίδιο υπάρχον ρόστερ των 17 που έχουν ανακοινωθεί ήδη. Ταυτόχρονα όσοι κάνουν προπαραγγελία του παιχνιδιού, θα αποκτήσουν ένα κλασικό κοστούμι του μαχητή Terry Bogart, καθώς και early access τριών ημερών, αρχής γενομένης από τις 21 Απριλίου.


Η ανακοίνωση συνοδεύτηκε από το αντίστοιχο trailer, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*