Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2024: Η Hangar 13 εργάζεται στο ολοκαίνουριο Mafia: The Old Country (trailer)

Η 2K Games άνοιξε την βραδιά της Gamescom 2024 ONL με Borderlands 4 και την έκλεισε με Mafia: The Old Country. Αποκαλύφθηκε πως ο ολοκαίνουριος τίτλος της σειράς βρίσκεται υπό ανάπτυξη στο στούντιο της Hangar 13, η οποία δημιούργησε και το Mafia III, τον έως τώρα νεότερο τίτλο της σειράς εξαιρώντας τα remasters.

Χωρίς να αποκαλύπτονται πολλά στο trailer, μαθαίνουμε ότι το νέο παιχνίδι θα λαμβάνει χώρα σε παλαιότερη εποχή, συγκεκριμένα στη Σικελία αρχές του 1900. Οι δημιουργοί υπόσχονται ρεαλισμό και μια ιστορία γεμάτη ίντριγκα, σε έναν κόσμο επικίνδυνο και πολύπλοκο.


Το Mafia: The Old Country αναμένεται να αποκαλυφθεί πλήρως τον Δεκέμβριο του 2024 και να λανσαριστεί το 2025 για PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*