Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2024: Η Amazon ανακοίνωσε το King of Meat (trailer)

H Amazon Games σε συνεργασία με την Glowmade, ένα studio που δημιουργήθηκε απο τις στάχτες της Lionhead, ανακοίνωσαν το King of Meat στην Opening Night Live της Gamescom 2024. Τον νέο τους τίτλο, περιέγραψαν ως “hacking-slashing online co-op spectacle” για έναν έως τέσσερις παίκτες. Στο King of Meat, οι παίκτες θα προσπαθούν να επιβιώσουν μέσα σε μουρλά dungeons. Θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, Nintendo Switch αλλά και για PC μέσω Steam.

Ο τίτλος λαμβάνει χώρα στον φανταστικό κόσμο του Loregok, στον οποίο επικρατούν trolls, σκελετοί και… καπιταλισμός. Οι συμμετέχοντες στα παιχνίδια του King of Meat, θα πολεμούν ασταμάτητα τέρατα μέσα σε dungeons για να εντυπωσιάσουν το κοινό του Loregok που θα τους παρακολουθεί.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*