Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2024: «Επιστρέφει σπίτι» ο Peter Molyneux, με το Masters of Albion (trailer)

Από το πουθενά, ο Peter Molyneux ανακοίνωσε νέο παιχνίδι και μάλιστα, αναπολώντας τη χρυσή εποχή των Black & White και Fable, καθώς ανέφερε πως «επιστρέφει στο σπίτι του, στις κονσόλες και στα PC».

Ο νέος τίτλος, ονόματι Masters of Albion, βρίσκεται υπό ανάπτυξη και ακόμη δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας. Ωστόσο το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση έδειξε αρκετές λεπτομέρειες, καθώς μάθαμε ότι πρόκειται για ένα “open-world God game” στο στυλ του Black & White, όπου ο παίκτης θα έχει πλήρη έλεγχο των κατασκευών και των ανθρώπων στο χωριό του.

Παράλληλα, η προοπτική μπορεί να γυρίσει σε τρίτου προσώπου δίνοντας εντολές σε χωρικούς που πολεμούν ή κατευθύνοντας το θεϊκό χέρι ώστε να επιτεθεί στους εχθρούς και πολλά ακόμη.


Ο τίτλος δανείζεται στοιχεία από τα Dungeon Keeper, Fable και Black & White, οπότε αν μη τι άλλο, αναμένεται να έχει ενδιαφέρον.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*