Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2024: Ανακοινώθηκε το RoadCraft από την Focus Entertainment (trailer)

Τα μερεμέτια ξεκινούν με το νέο παιχνίδι που ανακοίνωσαν οι Focus Entertainment και Saber Interactive, το RoadCraft που θα κυκλοφορήσει το 2025 για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam).

Το RoadCraft είναι ένα construction simulation, με τους παίκτες να διευθύνουν μια οικοδομή εταιρεία, που εξειδικεύεται στην ανακατασκευή περιοχών που έχουν χτυπηθεί από ισχυρά καιρικά φαινόμενα. Με τη χρήση ειδικών μηχανημάτων, οι παίκτες θα πρέπει να καθαρίσουν τις περιοχές, καθώς και να επιδιορθώσουν δρόμους και συστήματα ύδρευσης για να επανέλθει σε έλεγχο η πόλη που έχουν αναλάβει ως εργολάβοι. Το RoadCraft προσφέρει μια εμπειρία τόσο σε single player επίπεδο, όσο και σε multiplayer έως τεσσάρων παικτών.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*