Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2024: Ανακοινώθηκε ο ορίζοντας κυκλοφορίας του Sniper Elite: Resistance (trailer)

Κατά τη διάρκεια του preshow της φετινής Gamescom, η Rebellion ανακοίνωσε την επόμενη προσθήκη για το θρυλικό franchise που ακούει στο όνομα Sniper Elite: Resistance.

Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, o εν λόγω τίτλος έχει άκρως καταιγιστικά visuals και το gameplay παρουσιάζει αρκετές ομοιότητες με προηγούμενα παιχνίδια της σειράς. Η πλοκή κινείται παράλληλα με τα γεγονότα του Sniper Elite 5, με τον ειδικό πράκτορα Harry Hawker να προσπαθεί να διοργανώσει την απώθηση των Ναζί, με τα γνωστά πλούσια sniping mechanics και third person combat χαρακτηριστικά.


Το Sniper Elite Resistance θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2025 για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC και θα διατίθεται day one στο Xbox Game Pass.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*