Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2024: Ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του Monument Valley 3 (trailer)

Κατά τη διάρκεια του Opening Night Live της Gamescom 2024, η Ustwo games ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Monument Valley 3 που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Δεκεμβρίου αποκλειστικά για τη συνδρομητική υπηρεσία Netflix.

Το νέο κεφάλαιο της σειράς, ακολουθεί τις περιπέτειες της Noor που εξερευνεί ένα συναρπαστικό κόσμο γεμάτο από αινιγματική και μυστηριώδης αρχιτεκτονική. Σύμφωνα με την Ustwo games θα προσφέρει μια βελτιωμένη εμπειρία από τα αρχικά παιχνίδια, ενώ παράλληλα θα είναι προσιτή προς τους νέους παίκτες.

Όσοι θέλουν να απολαύσουν το Monument Valley 3, θα πρέπει να είναι ενεργοί συνδρομητές της υπηρεσίας του Netflix, ενώ θα μπορούν να παίξουν και τους προηγουμένους τίτλους της σειράς.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*