Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2024: Ανακοινώθηκε από την Raccoon Logic το Revenge of the Savage Planet (trailer)

Νέες περιπέτειες ετοιμάζει η Raccoon Logic, καθώς ανακοίνωσε το sequel του Journey to the Savage Planet, Revenge of the Savage Planet που θα κυκλοφορήσει το 2025 για κονσόλες και PC.

Το Revenge of the Savage Planet τοποθετεί τους παίκτες σε τέσσερεις διαφορετικούς πλανήτες, με σκοπό να συλλέξουν και να εξετάσουν διάφορους πόρους και πλάσματα που κατοικούν στους πλανήτες. Το sequel της Raccoon Logic θα προσφέρει νέους μηχανισμούς για τους παίκτες, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να απολαύσουν το παιχνίδι με περισσότερους παίκτες σε online co-op, crossplay και split screen.

Σχετικά με περισσότερα νέα για το Revenge of the Savage Planet, η Raccoon Logic θα αποκαλύψει πληροφορίες για το gameplay του παιχνιδιού στο Xbox Livestream στις 21 Αυγούστου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*