Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2023: Ο Phil Spencer δεν θα επιτρέψει αποκλειστικότητες για το Xbox Series X

*
Ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer τονίζει ότι η εταιρεία του δεν σκοπεύει να επιτρέψει την κυκλοφορία παιχνιδιών αποκλειστικά για το Xbox Series X. Είναι προαπαίτηση πως όλοι οι τίτλοι θα γίνονται διαθέσιμοι και στο Xbox Series S, παρά τα παράπονα που έχουν κατά καιρούς εκφραστεί από developers.

"Στο S, συγκεκριμένα, σχεδιάσαμε το σύστημα με ομοιότητες με το X και ξεκάθαρα σημεία όπου στοχεύουμε διαφορετική απόδοση", δήλωσε ο Spencer στο Eurogamer. "Και λαμβάνουμε σχόλια από developers, συμπεριλαμβανομένης της Larian, συναντήθηκα μαζί τους σήμερα για να το συζητήσουμε και είμαι βέβαιος ότι θα βρούμε μια καλή λύση και θα μάθουμε".


"Δεν βλέπω έναν κόσμο όπου θα αφήσουμε πίσω το S. Όσον αφορά την ισοτιμία, δεν νομίζω ότι έχετε ακούσει από εμάς ή τη Larian, ότι πρόκειται για ισοτιμία. Νομίζω ότι περισσότερο για αυτό μιλάει η κοιντότητα. Υπάρχουν χαρακτηριστικά που υπάρχουν στο X σήμερα και δεν υπάρχουν στο S, ακόμη και σε δικά μας παιχνίδια, όπως το ray-tracing που λειτουργεί στο X, δεν υπάρχει στο S σε ορισμένα παιχνίδια. Έτσι, ένας πελάτης του S, που ξόδεψε περίπου τα μισά από όσα για να αγόρασει ο άλλος πελάτης το Χ, καταλαβαίνει ότι δεν πρόκειται να λειτουργήσει με τον ίδιο τρόπο".

"Θέλω να βεβαιωθώ ότι τα παιχνίδια είναι διαθέσιμα και στα δύο, αυτή είναι η δουλειά μας ως platform holders και δεσμευόμαστε σε αυτό με τους συνεργάτες μας. Και νομίζω ότι θα φτάσουμε εκεί με τη Larian. Επομένως, δεν ανησυχώ υπερβολικά για αυτό, αλλά μάθαμε κάποια πράγματα μέσα από αυτό".

"Το να υπάρχει μια τιμή εισόδου για όσου θέλουν να αποκτήσουν κονσόλα, κάτω των $300 είναι καλό για τον κλάδο. Νομίζω ότι είναι σημαντικό, το Switch μπόρεσε να το κάνει αυτό, όσον αφορά το είδος των παραδοσιακών κονσολών που συνδέονται με την τηλεόραση. Νομίζω ότι είναι σημαντικό. Άρα δεσμευόμαστε", συμπλήρωσε ο Spencer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*