Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gameplay teaser trailer για το Commandos: Origins

Η Kalypso Media και η Claymore Game Studios δημοσιευσαν ένα gameplay teaser trailer για το real-time strategy game Commandos: Origins.

Έχετε επιλεγεί για μια αποστολή που θα διαμορφώσει τη μοίρα όλου του κόσμου. Θα βιώσετε την αρχή της θρυλικής ελίτ δύναμης του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στο Commandos: Origins. Στις σκοτεινές σκιές των πιο κομβικών στιγμών της ιστορίας, όπου γεννιούνται ήρωες και σφυρηλατούνται θρύλοι, σας περιμένει ένα νέο κεφάλαιο. Είτε πρόκειται για μια τολμηρή επιδρομή, μια δολιοφθορά ή μια θαρραλέα αποστολή διάσωσης - ο Green Beret, ο Sapper, ο Sniper, ο Driver, ο Marine και ο Spy θα πρέπει να συνδυάσουν τις δεξιότητές τους για να ανταποκριθούν στα πλέον απαιτητικά καθήκοντα. Η αποστολή σας μπορεί να επιτευχθεί μόνο με καλά μελετημένο σχεδιασμό και τον έξυπνο συνδυασμό μυστικότητας και καταστροφής που συνοδεύουν τις μοναδικές δεξιότητες αυτού του επίλεκτου λόχου.


Από τις παγωμένες εκτάσεις της Αρκτικής έως τις απέραντες ερήμους της Αφρικής, από τις δυτικές ακτές της Ευρώπης μέχρι το ανατολικό μέτωπο, εξαρτάται από εσάς να οδηγήσετε τους καταδρομείς σας στην επιτυχία σε αποστολές υψηλού κινδύνου. Καθοδηγήστε τους στον αγώνα τους ενάντια στην αυξανόμενη ναζιστική κατοχή που απειλεί τον ελεύθερο κόσμο.

Το Commandos: Origins αναμένεται εντός του 2024, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam, Epic Games Store). Επίσης, θα προστεθεί στον κατάλογο του Xbox Game Pass. Το καλοκαίρι θα πραγματοποιηθεί η σχετική beta.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*