Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gameplay overview trailer για το Bleach: Rebirth of Souls

Η Bandai Namco και η Tamsoft κυκλοφόρησαν ένα gameplay overview trailer για το Bleach: Rebirth of Souls.

«Κρατώντας σπαθιά που προσωποποιούν την ψυχή τους, οι Soul Reapers ξεχύνονται τώρα στη μάχη. Χρησιμοποιήστε τη μοναδική κίνηση Zankensoki κάθε χαρακτήρα για να κόψετε το Reishi του αντιπάλου σας. Η μείωση ενός μετρητή Reishi μειώνει το Konpaku του αντιπάλου σας. Αφού καταστρέψετε τον αντίπαλό σας, απελευθερώστε το Kikon Move σας και καταστρέψτε πολλαπλά Konpaku του αντιπάλου σας. Καταστρέψτε και τα εννέα Konpaku του αντιπάλου σας και κερδίστε το παιχνίδι. Χρησιμοποιώντας την πνευματική δύναμη που συσσωρεύτηκε κατά την επίθεση, θα εξαπολύσετε μια ειδική επίθεση Spiritual Pressure. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε το Reverse Action κατά την επίθεση και την άμυνα, ενώ μπορείτε να αλλάξετε τη ροή των συγκρούσεων με στοχευμένα combos. Στη μέση της μάχης, η συσσωρευμένη δύναμη σας φέρνει στην κατάσταση Awakened. Εξαπολύοντας την αληθινή σας δύναμης θα τσακίσετε τον αντίπαλό σας», αναφέρει ο αφηγητής του trailer.


Το Bleach: Rebirth of Souls βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4 και PC (Steam).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*