Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

“Friends”: Κλείνει ένα από τα πιο θρυλικά καταστήματα videogames της Akihabara

*
Το κατάστημα “Friends” που εδρεύει στην Akihabara της Ιαπωνίας θα κλείσει και επίσημα τις πύλες του μετά από αρκετά χρόνια λειτουργίας. To δημοφιλές σημείο πώλησης videogames θα ολοκληρώσει την πορεία του στην αγορά στα τέλη Αυγούστου, όπως αναφέρει και φωτογραφία που ανέβασε στο X/Twitter χρήστης που πέρασε απ’ έξω.

Το “Friends” έγινε γνωστό για την πώληση soundtracks από games, ηλεκτρικών παιχνιδιών, περιφερειακών, κονσολών και retro συστημάτων όπως τα NES και SNES. Η ιστορία του ξεκίνησε με ένα μεγαλύτερο μέγεθος και περισσότερα τετραγωνικά, ωστόσο τα τελευταία χρόνια είχε συρρικνωθεί.


Η ανακοίνωση του κλεισίματος έχει συνταχθεί σε χειρόγραφο μήνυμα που βρίσκεται πλέον στην είσοδο του καταστήματος, χωρίς ωστόσο να δοθεί κάποια περαιτέρω εξήγηση για τους λόγους που οδηγήθηκαν οι υπεύθυνοι σε αυτήν την απόφαση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*