Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φουρτούνες στη Humble Games, ίσως απολύθηκε το σύνολο του προσωπικού της

*
Η Humble Games προχώρησε σε απολύσεις προσωπικού στο πλαίσιο των προσπαθειών της για αναδιάρθρωση. Η εταιρεία δεν ανακοίνωσε τον αριθμό των υπαλλήλων που απολύθηκαν, όμως η πλέον πρώην επικεφαλής διασφάλισης ποιότητας, Emilee Kieffer δήλωσε πως πρόκειται για το σύνολο των εργαζομένων, ενώ η δημοσιογράφος του Polygon Nicole Carpenter υποστηρίζει πως την πόρτα της εξόδου είδαν 36 άτομα. Σύμφωνα με τη σελίδα της Humble Games στο LinkedIn, στο δυναμικό της υπήρχαν/ υπάρχουν από 11 έως 50 υπάλληλοι.

Ένας εκπρόσωπος της Humble Games δήλωσε στο Gematsu ότι δεν θα κλείσει και ότι τα τρέχοντα projects και οι επερχόμενες κυκλοφορίες δεν επηρεάζονται και θα συνεχίσουν να υποστηρίζονται από τη Humble Games.


Από την άλλη, μιλώντας στο Aftermath υπό τον όρο της ανωνυμίας, ένας πρώην υπάλληλος είπε ότι όλο το προσωπικό της Humble Games απολύθηκε, όμως η μητρική εταιρεία, Ziff Davis προσπαθεί να διαδώσει την ιδέα ότι πρόκειται για μια αναδιάρθρωση για να μην πληγεί το κύρος της, αλλά αυτό είναι ψέμα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*