Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φορητό Xbox και τέλος στο επί πληρωμή multiplayer βλέπει γνωστός insider

*
Ως τώρα, η επόμενης γενιάς κονσόλα Xbox υπάρχει μονάχα στον κόσμο των φημών. Πολλοί υποστηρίζουν ότι θα λανσαριστεί προς το τέλος του 2026, πριν το PlayStation 6, σε μια επανάληψη της στρατηγικής που ακολουθήθηκε για το Xbox 360. Λέγεται επίσης ότι η Microsoft είναι απασχολημένη με την ανάπτυξη ενός φορητού Xbox και υποστηρίζεται ότι ήδη έχουν υπάρξει πολλά πρωτότυπα. Αυτό οδήγησε ορισμένους fans στην υπόθεση ότι η επόμενη κονσόλα Xbox ίσως είναι υβριδική.

Όμως, στο νεότερο επεισόδιο του Xbox Two podcast, ο Jez Corden του Windows Central λέει ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Θα υπάρχει μια συνηθισμένη οικιακή κονσόλα και το φορητό θα είναι πρόσθετο. Ακόμα, ο Corden προβλέπει ότι η Microsoft δεν θα συνεχίσει με επί πληρωμή multiplayer, όμως μόνο για το επόμενο Xbox, ως ένα επιπλέον κίνητρο αναβάθμισης από τα Xbox Series S|X.


“Θα σας πω αυτό: θα υπάρξει μια ξεχωριστή φορητή συσκευή και θα υπάρξει ένας διάδοχος του Xbox Series X. Θα είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Δεν πρόκειται απλώς να προσπαθήσουν να κάνουν τα πάντα μόνο με τη φορητή. Θα κάνουν μια πιο παραδοσιακή κονσόλα για όσους προτιμούν κάτι σε στυλ Series X και μετά μια φορητή. [...] Προβλέπω έναν διάδοχο του Series X, ένα φορητό και το τέλος του paywall για premium multiplayer games. Αυτή είναι η πρόβλεψή μου”, είπε ο Corden. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*