Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Football Manager 25: H Sports Interactive προσφέρει τις πρώτες λεπτομέρειες για τις αλλαγές

*
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Eurogamer ο Miles Jacobson της Sports Interactive, μίλησε σχετικά με τις αλλαγές που θα φέρει στη δημοφιλή σειρά το Football Manager 25. Όπως υποστηρίζει ο ίδιος θα είναι μεγάλες και ιδίως, όσο έχει να κάνει με το UI. Ένα κομμάτι μάλλον «επικίνδυνο», καθώς ιδιαίτερα οι βετεράνοι έχουν μάθει πλέον να βρίσκουν με κλειστά μάτια ο,τι θέλουν στην οθόνη.

Καταρχάς αφαιρείται το Inbox, που αποτελούσε τη βάση για συνομιλίες με παίκτες, συσκέψεις με τη διοίκηση, ανάλυση τακτικών, δεδομένα προπόνησης και πολλά άλλα. Τον ίδιο δρόμο θα πάρουν και τα “shouts”, οπότε στο εξής δεν θα υπάρχει το “Demand More” όταν η ομάδα σας βρίσκεται πίσω ένα γκολ ή οι ευγενικές παροτρύνσεις του στυλ “Calm Down”, όταν ένας μέσος έχει ξεπεράσει τα όρια. Η οθόνη των social media θα είναι επίσης κάτι που θα πρέπει να ξεχάσουν οι παίκτες.


Το Create-a-Club mode στην υπάρχουσα μορφή του καταργείται και ίσως επιστρέψει ανανεωμένο στο FM 26. Προς επανασχεδιασμό και το Versus Mode που δίνει τη δυνατότητα να αγωνιστείτε με άλλους managers, το Challenge Mode και το Fantasy Draft, με το τελευταίο όμως να αντικαθίσταται κατά κάποιον τρόπο και περισσότερα θα αποκαλυφθούν τον Φεβρουάριο με το mid- season update του τίτλου.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*