Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Final Fantasy IX: Memoria Project - Το Final Fantasy 9 δείχνει υπέροχο με την Unreal Engine 5 (video)

*
Αν έχετε αναρωτηθεί ποτέ πως θα ήταν το Final Fantasy 9 με την Unreal Engine 5, έχουμε την απάντηση. Μια ομάδα fans του τίτλου εργάστηκε για 3 χρόνια και έφερε στην επιφάνεια ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Το project είναι γνωστό ως Final Fantasy IX: Memoria Project και ο επικεφαλής του Kem Yaralioglu σημείωσε πως εργάστηκε με τους Dan Eder και Colin Valek για να μεταφέρει όλη τη μαγεία του παλαιού αυτού JRPG στο σήμερα. Μέχρι και σήμερα, πάνω από 40 άτομα έχουν συνεισφέρει σε αυτή τη μεταφορά και όλοι εργάστηκαν για να δείξουν το πόσο όμορφο θα ήταν να γίνει όλο αυτό πραγματικότητα. Πάντως, οι δημιουργοί αναφέρουν ξεκάθαρα πως το τελικό αποτέλεσμα δεν είχε ποτέ σκοπό να καταλήξει σε playable μορφή, αλλά περισσότερο να κρατήσει αυτό το όνειρο ζωντανό. Μάλιστα, το video ξεκινάει και με ένα μήνυμα προς την Square Enix πως δεν υπάρχει κανένας σκοπός για κάτι εμπορικό. Δείτε το εκπληκτικό αποτέλεσμα στη συνέχεια.



Πάντως, σύμφωνα με φήμες, η Square Enix εργάζεται πάνω στη σύγχρονη εκδοχή του game, αλλά απ’ ότι ακούγεται δεν θα έχει το υψηλό budget του Final Fantasy VII Remake. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*