Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Το Red Dead Redemption θα κυκλοφορήσει σύντομα για PC

*
Μετά από 14 χρόνια φαίνεται πως το Red Dead Redemption θα κυκλοφορήσει για PC σύμφωνα με πληροφορίες που ανακάλυψε dataminer. Συγκεκριμένα, ο χρήστης Tez2 ανέβασε ένα screenshot στο Twitter/X που υποστηρίζει πως είναι από αρχείο στο site του Rockstar launcher. Τα strings που ανακάλυψε ο Tez2 αναφέρουν πως το Red Dead Redemption και το DLC του Undead Nightmare είναι playable για PC, ωστόσο άγνωστο παραμένει πότε -και αν- η Rockstar θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι.

Οι fans πάντα ζητούσαν από την Rockstar ένα port του Red Dead Redemption στα PC, η οποία χρόνια τώρα έχει ως προτεραιότητα τις κονσόλες. Αυτή η συνήθεια δεν θα αλλάξει καθώς το Grand Theft Auto VI αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2025 για PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*