Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Το πρώτο εξάμηνο του 2025 θα κυκλοφορήσει το Nintendo Switch 2 με τιμή $499

*
Πληθαίνουν οι φωνές που υποστηρίζουν ότι το Nintendo Switch 2 μάλλον δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει εντός του τρέχοντος οικονομικού έτους. Σειρά πήρε ο αναλυτής της Tokyo Security, Hideki Yasuda ο οποίος αναφέρει ότι η κονσόλα θα λανσαριστεί το πρώτο εξάμηνο του 2025, με τιμή $499. Σε περίπτωση που η κονσόλα δεν βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων μέσα στο οικονομικό έτος που ήδη τρέχει, τότε θα γίνει διαθέσιμη το διάστημα 1η Απριλίου με 30 Ιουνίου 2025, σύμφωνα πάντοτε με όσα λέει ο Yasuda.

Προς το παρόν, ο διάδοχος του Nintendo Switch δεν έχει καν ανακοινωθεί. Το μόνο που ακούμε και διαβάζουμε συχνά πυκνά είναι φήμες, όπως ότι οι επιδόσεις του δεν θα διαφέρουν και πολύ από αυτές του Steam Deck και ότι θα υποστηρίζει NVIDIA DLSS και Ray Reconstruction. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*