Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Το Nintendo Switch 2 ίσως "τρέχει" στα 4 Teraflops σε docked mode (video)

*
Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες φήμες, το Nintendo Switch 2 θα είναι χρονισμένο σε υψηλότερες ταχύτητες από ο,τι αναμένουν οι περισσότεροι σε docked mode και πολύ χαμηλά σε handheld mode, προκειμένου να έχει μεγαλύτερη αυτονομία. Στο πλαίσιο του νεότερου Broken Silicon podcast, ο Moore's Law is Dead και ο The Phawks μίλησαν για την ισχή της επόμενης κονσόλας της Nintendo. Σύμφωνα με τον Moore's Law is Dead, οι υπεύθυνοι της NVIDIA ήθελαν η κονσόλα να μπορεί να πιάσει τα 4 teraflops σε docked mode και για να γίνει δυνατό αυτό υποτίθεται πως πρέπει να χρονιστεί σε ταχύτητα υψηλότερη σε σχέση με τους αρχικούς τους υπολογισμούς.

Από την άλλη, είπε ότι σε handheld mode θα είναι χρονισμένο απίστευτα χαμηλά, πιθανώς κάτω από τα 800 Mhz, για διάφορους λόγους. Εκτός από την επίτευξη καλύτερης διάρκειας ζωής της μπαταρίας, ο The Phawks τόνισε πως η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας θα είχε ως αποτέλεσμα ένα σύστημα να παράγει χαμηλά επίπεδα θερμότητας και θορύβου του ανεμιστήρα, που είναι σημαντικοί παράγοντες οι οποίοι πρέπει να ληφθούν υπόψη για μια κονσόλα που απευθύνεται σε παιδιά.


Κατά τη διάρκεια του podcast, συζητήθηκε επίσης το πόσο θα κυριαρχεί το ray tracing στα παιχνίδια του Nintendo Switch 2. Με βάση τα όσα έχει κάνει η ιαπωνική εταιρεία στην τρέχουσα κονσόλα με τους δικούς της τίτλους, ο Moore's Law is Dead και ο Phawks εικάζουν πώς το ray tracing θα υπάρχει κυρίως σε first party games, λαμβάνοντας υπόψη πώς η Nintendo κάνει πολλές εργασίες βελτιστοποίησης για την επίτευξη των καλύτερων δυνατών γραφικών με αποδεκτές επιδόσεις, ενώ οι third party developers θα επιμείνουν στο rasterization και θα χρησιμοποιούν το NVIDIA DLSS για να επιτύχουν καλύτερη οπτική ποιότητα και απόδοση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*