Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: To Lego Horizon Adventures θα αποκαλυφθεί στο Summer Game Fest

*
Το Summer Game Fest πλησιάζει και πληθαίνουν οι φήμες για τα παιχνίδια που πρόκειται να παρουσιαστούν. Όπως αναφέρει ο γνωστός αρθρογράφος του Dealabs και αξιόπιστος leaker, Billbil- kun, ένα από αυτά θα είναι το Lego Horizon Adventures και τα αποκαλυπτήριά του θα πραγματοποιηθούν τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ο ίδιος αναφέρει πως, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα για PS5 και PC, με την απαίτηση οι κάτοχοι υπολογιστών να συνδέονται με λογαριασμό του PSN. Ο Billbil-kun λέει ότι οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν αμέσως μετά την ανακοίνωση του τίτλου, όμως προς το παρόν δεν έχει κάποια πληροφορία για το πότε θα κυκλοφορήσει.


Το Lego Horizon Adventures θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ένα action-adventure game, με single και multiplayer modes, ενώ θα υποστηρίζει και cross-platform online co-op. Πιθανολογείται ότι θα περιλαμβάνει αγορές εντός του παιχνιδιού, όμως δεν είναι ξεκάθαρη η φύση τους. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*