Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Το Assassin's Creed Shadows θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch 2

*
Λέγεται ότι το Assassin's Creed Shadows θα έρθει στο Nintendo Switch 2 μαζί με προηγούμενα παιχνίδια της σειράς, όπως το Assassin's Creed Valhalla και το Assassin's Creed Odyssey. Η φήμη προέρχεται από τον Nash Weedle, που υποστηρίζει ότι όλοι οι πρόσφατοι τίτλοι Assassin’s Creed, μεταξύ των οποίων το Assassin's Creed Mirage, θα μεταφερθούν στο Nintendo Switch 2. Αναφέρεται ότι το Mirage θα είναι έτοιμο για την επόμενη κονσόλα της Nintendo γύρω στου έξι μήνες μετά το λανσάρισμά της, ενώ όλα τα άλλα θα έρθουν σταδιακά στη συνέχεια. Το Odyssey και το Origins θα έρθουν υπό μορφή bundle, κάτι που βγάζει νόημα καθώς είναι ήδη «μιας ηλικίας». Αυτά τα ports θα είναι μόνο η αρχή, αφού πιστεύεται πως η Ubisoft θα εμπιστευτεί τη νέα κονσόλα.

Ο Necro Felipe, αρχισυντάκτης του Universo Nintendo, ο οποίος έχει αποδειχτεί αρκετά αξιόπιστος όσον αφορά διαρροές που σχετίζονται με τη Nintendo, δεν επιβεβαιώνει ολόκληρο το περιεχόμενο της φήμης, αλλά μόνο το κομμάτι του Assassin's Creed Shadows. Όπως και να έχει, όποιος και αν είναι ο βαθμός αξιοπιστίας του καθενός, τα παραπάνω αποτελούν απλά φήμες και τίποτα περισσότερο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*