Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Συρρικνώθηκε η 343 Industries, ετοιμάζονται δύο νέα Halo projects

*
Insider αναφέρει πως τα πράγματα στην 343 Industries έχουν αλλάξει αρκετά και πως η εσωτερική της ομάδα έχει μικρύνει αρκετά. Όπως σημειώνει, τα τελευταία δύο χρόνια το προσωπικό της ομάδας μειώθηκε από τα 500 στα 280 άτομα και εξαφανίστηκαν οι ομάδες επικοινωνίας και marketing, με τις δουλειές αυτές να τις έχουν αναλάβει τα αντίστοιχα τμήματα της Microsoft.

Η πηγή του insider σημειώνει πως η Microsoft αποφάσισε να χρησιμοποιήσει αρκετούς εξωτερικούς συνεργάτες και οι οποίοι θα είναι η βάση για τα επόμενα 2 Halo projects που ετοιμάζονται αυτή τη στιγμή και θα κυκλοφορήσουν από το 2026 κι έπειτα. Αναφορές υπάρχουν ακόμη ότι πλέον το budget της 343 ελέγχεται περισσότερο από την Microsoft, ενώ υπενθυμίζει και τη φημολογούμενη στροφή στην Unreal Engine 5.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*