Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Μέσα στον Σεπτέμβριο οι πρώτες ανακοινώσεις για το Nintendo Switch 2

*
Οι πρώτες επίσημες ανακοινώσεις για το Nintendo Switch 2 ίσως πραγματοποιηθούν εντός του τρέχοντος μήνα, σύμφωνα με φήμες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Σε μια νέα ανάρτησή του στο X, ο δημοσιογράφος του Gamesindustry.biz, Christopher Dring αναφέρει ότι «οι ψίθυροι» της βιομηχανίας για την κονσόλα της Nintendo παραπέμπουν σε κάτι σχετικό με αυτή τον τρέχοντα μήνα. Ενώ είναι μάλλον απίθανο να πραγματοποιηθούν τα πλήρη αποκαλυπτήρια, ίσως έχουμε απλά την επίσημη ανακοίνωση του hardware και μεταξύ άλλων, ίσως μάθουμε την ονομασία του.

Σας θυμίζουμε ότι το Nintendo Switch ανακοινώθηκε τον Οκτώβριο του 2016 και λανσαρίστηκε τον Μάρτιο του 2017. Η λογική λέει ότι το πρώτο «καμπανάκι» θα χτυπήσει στην περίπτωση που η ιαπωνική εταιρεία πραγματοποιήσει ένα νέο Nintendo Direct.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*