Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Η WB έχει στα σκαριά νέο game τοποθετημένο στον κόσμο του Batman με πρωταγωνιστή τον Penguin

*
Σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν τον γύρο των gaming sites, η WB ίσως ετοιμάζει έναν νέο παιχνίδι με πρωταγωνιστή τον Penguin, το οποίοι τοποθετείται στο σύμπαν του The Batman, όπως το οραματίστηκε ο Matt Reeves. Επίσης, υποστηρίζεται ότι αρκετά τμήματα της WBD έχουν ξεκινήσει να συνεργάζονται πιο στενά σε IPs όπως η επερχόμενη σειρά Penguin του HBO.

Ακόμα, λέγεται πως η AT&T προσπάθησε να πουλήσει το τμήμα των video games της Warner Bros. Interactive Entertainment έναντι $4 δισεκατομμυρίων το 2020, όμως θεωρήθηκε ιδιαίτερα υψηλής αξίας για να αλλάξει χέρια. Το δημοσίευμα συνεχίζει λέγοντας πως όταν ανέλαβε τα καθήκοντα του CEO ο David Zaslav, τον συμβούλεψαν να ξεφορτωθεί το τμήμα gaming της Warner. Αυτός όμως δεν προχώρησε σε μια τέτοια κίνηση, καθώς θεωρεί ότι είναι ένα στρατηγικό κομμάτι της εταιρείας. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*