Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: η Square Enix και η Tencent θα φέρουν το Final Fantasy XIV σε φορητές συσκευές

*
Λέγεται ότι η Square Enix και η Tencent ετοιμάζουν μια έκδοση του επιτυχημένου MMO Final Fantasy XIV για φορητές συσκευές. Αυτό αναφέρει δημοσίευμα του Exputer, που υποστηρίζει ότι η συγκεκριμένη έκδοση είναι το αποτέλεσμα της στρατηγικές συνεργασίας ανάμεσα στις δύο εταιρείες, κάτι που ανακοινώθηκε το 2018. Ως τώρα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι για το Final Fantasy XIV και το μόνο σχετικό για τις δύο εταιρείες που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας ήταν οι φήμες ότι η Tencent ακύρωσε έναν τίτλο για φορητές συσκευές που βασιζόταν στη σειρά Nier της Square Enix. Το υψηλό κόστος ανάπτυξης και τα χρήματα που έπρεπε να καταβληθούν για πνευματικά δικαιώματα και την κυκλοφορία του, ήταν σύμφωνα με το Reuters οι λόγοι που οδήγησαν στην ακύρωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*