Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Η Microsoft ετοιμάζει αλλαγές στα tiers του Xbox Game Pass

*
Σύμφωνα με διαρροές από πολλούς Insiders της βιομηχανίας, η Microsoft σκοπεύει να προβεί σε αλλαγές στα tiers του Xbox Game Pass.

Πολλοί ισχυρίζονται πως η συγκεκριμένη κίνηση θα γίνει εν όψει της προσθήκης του Call of Duty Black Ops 6 στο Game Pass, κατά το λανσάρισμα του τίτλου. Ο χρήστης eXtras1stv δημοσίευσε στο X πως “μέσα στο επόμενο διάστημα θα έχουμε ακόμα περισσότερες πληροφορίες”. Μέχρι στιγμής υπάρχουν οι γνωστές επιλογές, όπως το Xbox Game Pass Core για κονσόλα που αντικατέστησε το Xbox Live Gold, το Game Pass για PC και τέλος το Xbox Game Pass Ultimate.


Είτε μιλάμε για απλή αύξηση των συνδρομών, είτε για προσθήκη tiers, το μόνο σίγουρο είναι πως έρχεται νέο κύμα αλλαγών στην υπηρεσία της Microsoft. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*