Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: H Rocksteady έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη του νέου Batman

*
Φήμες θέλουν την Rocksteady Studios να ετοιμάζει την επιστροφή του Batman franchise.

Ο γνωστός leaker της βιομηχανίας Shpeshal Nick δεν πιστεύει απλώς πως η Rocksteady έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη του νέου Batman αλλά είναι σίγουρος πως η Sony σκοπεύει να κατοχυρώσει τα δικαιώματα, ώστε ο τίτλος να αποτελεί αποκλειστικότητα του PlayStation.


Το ερώτημα που προκύπτει είναι αν το επόμενο Batman της Rocksteady θα κινηθεί στο δρόμο που χάραξε η πολυβραβευμένη τριλογία Arkham, ως αμιγώς single-player, ή σκοπεύει να κυκλοφορήσει ένα ακόμη live-service, δίνοντας έτσι το πράσινο φως για μελλοντικές χρηματοδοτήσεις από την Warner Bros.

Ο τελευταίος τίτλος της Rocksteady είναι το Suicide Squad: Kill the Justice League που άφησε γλυκόπικρη γεύση σε κοινό και κριτικούς και λίγα χρόνια πριν το Arkham VR για PC που κυκλοφόρησε το 2016. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*