Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: H Microsoft και η Activision δημιούργησαν νέα ομάδα εντός της Blizzard για την ανάπτυξη AA games

*
Σύμφωνα με τον Jez Corden του Windows Central, η Microsoft και η Activision έχουν δημιουργήσει μια νέα ομάδα εντός της Blizzard η οποία θα εργαστεί σε μικρότερου μεγέθους παιχνίδια. Πρόκειται για AA games βασισμένα σε υπάρχοντα franchises της Blizzard, όπως το Overwatch, το Warcraft, το StarCraft και άλλα. Πρόσφατα οι fans εντόπισαν ότι βετεράνοι developers της King ενημερώνουν το προφίλ τους στο LinkedIn, αναφέροντας ότι εργάζονται για λογαριασμό της Blizzard.

Τώρα, ο Corden επικαλείται πηγές που υποστηρίζουν ότι μια νέα ομάδα υπό την ηγεσία της Blizzard “θα αποτελείται κυρίως από υπαλλήλους της King”. Για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για το ποιοι άλλοι developers, εκτός από αυτούς της King θα μετέχουν στην ομάδα.


Ο Corden λέει ότι η νέα ομάδα θα είναι προσανατολισμένη στην ανάπτυξη παιχνιδιών για φορητές συσκευές, ένας τομέας στον οποίο ειδικεύεται η King, ενώ δεν αποκλείεται να υποστηρίζει τα πλάνα του Xbox για κυκλοφορία παιχνιδιών σε iOS και Android. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*