Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Ετοιμάζεται νέο Turok Game, επιβεβαιώνεται το Final Fantasy 9 Remake

*
Φαίνεται πως ένα νέο Turok game με μεγάλο budget ετοιμάζεται από την Saber Interactive, ενώ επιβεβαιώνονται και από αλλού οι φήμες για το Final Fantasy 9 Remake. Ας τα πάρουμε ένα-ένα τα πράγματα. Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, μια διαρροή από το Epic Games Store αναφέρει ένα νέο Turok game από την Saber Interactive (Warhammer Space Marine), κάτι που είναι σημαντικό για μια σειρά που έχει να εμφανιστεί από το 2008, όταν και η Propaganda Games προσπάθησε να την κάνει reboot.

Σε ό,τι αφορά τώρα το Final Fantasy 9 Remake, σίγουρα έχουμε να κάνουμε με ένα από τα χειρότερα κρατημένα μυστικά της αγοράς, αφού οι πληροφορίες έρχονται από πολλές πλευρές εδώ και καιρό. Η διαρροή του Epic επιβεβαιώνει την ανάπτυξή του υπό την κωδική ονομασία Momo. Αναμένουμε περισσότερα το επόμενο διάστημα και για τα δύο αυτά games. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*