Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Αποκλειστικά digital η επόμενη γενιά κονσολών Xbox- γρήγορα θα ακολουθήσει η Sony και η Nintendo

*
Σύμφωνα με τον αναλυτή της βιομηχανίας Mat Piscatella, οι επόμενες κονσόλες Xbox θα είναι αποκλειστικά digital, σε αντίθεση με τη τρέχουσα γενιά.

Αυτό συμβαίνει γιατί οι πωλήσεις των φυσικών εκδόσεων στα παιχνίδια του Xbox φαίνεται πως έχουν μειωθεί δραματικά, ίσως λόγω του Game Pass, κάτι που αντιλαμβάνεται κανείς και από τις αποκλειστικές κυκλοφορίες των μεγάλων studios της εταιρείας που δεν περιλαμβάνονται σε φυσική μορφή, όπως το Hellblade 2. Επίσης, τον Ιανουάριο του 2024 πραγματοποιήθηκε μεγάλος αριθμός απολύσεων σε τμήμα προσωπικού της εταιρείας που ασχολούνταν με τις φυσικές εκδόσεις των παιχνιδιών.


Ο Mat Piscatella είπε πως την ίδια τακτική θα ακολουθήσει και η Sony με τη Nintendo “αργά η γρήγορα, οι παίκτες θα πρέπει να συνηθίσουν την αλλαγή αυτή”. Εντωμεταξύ, η digital edition για το Xbox Series X σε λευκό χρώμα θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο στην τιμή των €499,99. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*