Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Ανοικτού κόσμου το επόμενο Tomb Raider

*
Μια νέα φήμη για το επόμενο Tomb Raider κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Υποστηρίζεται ότι το παιχνίδι που αναπτύσει η Crystal Dynamics και θα κυκλοφορήσει η Amazon Games θα είναι ανοικτού κόσμου και τοποθετείται στην Ινδία. Στα μέσα μετακίνησης περιλαμβάβεται μια μοτοσικλέτα και ένα αλεξίπτωτο και δείχνει ότι αυτή η περιπέτεια της Lara θα είναι η μεταλύτερη ως σήμερα. Η πληροφορία προέρχεται από τον χρήστη του X, thevscooper που έχει καλό ιστορικό διαρροών σχετικά με τέτοια θάμετα. Λέει πως το παιχνίδι τοποθετείται στη Βόρεια Ινδία και το σενάριο ακολουθεί την προσπάθεια της Lara να ανακαλύψει ερείπια και σημαντικά αντικείμενα από την εποχή της κυριαρχίας του King Ashoka. Ο ίδιος αναφέρει ότι τα γεγονότα διαδραματίζονται μετά από μια φυσική καταστροφή και επίπλέον, η Lara θα έχει να αντιμετωπίσει τη "The Society of Raiders", μια ομάδα κυνηγών θησαυρών που εμπνέονται, όμως δεν σχετίζονται με την πρωταγωνίστρια καθώς έχουν διαφορετικά ιδανικά και προθέσεις.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*