Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Ακόμα και χωρίς το PSSR το PS5 Pro θα μπορεί να ωθήσει παιχνίδια στα 120fps (video)

Λέγεται ότι το PlayStation 5 Pro θα τρέχει απροβλημάτιστα παιχνίδια στα 120 FPS.

Κατά τη διάρκεια του πρόσφατου επεισοδίου του Broken Silicon podcast του Moore's Law is Dead, ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι έχει λάβει πλάνα από ένα παιχνίδι που τρέχει στο PlayStation 5 Pro, μέσω ενός developer που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του. Το παιχνίδι έτρεχε με dynamic resolution κατά μέσο όρο στα 1440p, έχοντας μια διακύμανση από τα 1600p ως τα 1300p, σε 50 FPS, όμως το ξεκλείδωμα το ρυθμού ανανέωσης έφερε τον μέσο όρο στα 100 FPS και περισσότερο, δίχως το optimization του PS5 Pro. Με περισσότερη δουλειά και το PlayStation Spectral Super Resolution upscaler, ο developer είναι βέβαιος ότι το παιχνίδι θα τρέξει σε ανάλυση 1440p και 1600p, κλειδωμένο στα 120 FPS. Το ίδιο σίγουρος εμφανίζεται για τα 4K@60 FPS που θεωρεί ότι βρίσκονται στις δυνατότητες του νέου hardware.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*