Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Fans αποκρυπτογράφησαν τη τοποθεσία του Assassin's Creed Shadows (video)

Στο κυνήγι του να μάθουν σε ποιά περιοχή θα διαδραματιστεί η ιστορία του Assassin's Creed Shadows φαίνεται πως είναι οι fans της σειράς. Συγκεκριμένα, μια σειρά από γρύφους που κυκλοφόρησε η Ubisoft δίνει στοιχεία σε ποιά περιοχή της Ιαπωνίας θα διαδραματίζεται το παιχνίδι.

Το κυνήγι ξεκίνησε λίγο πριν την αποκάλυψη του παιχνιδιού, όπου η Ubisoft ανέβασε κρυπτογραφημένα νούμερα σε εικόνες στο X/Twitter. Αν κάποιος τα συνδέσει κατάλληλα, θα λάβει συντεταγμένες για την περιοχή Kansai, που περιλαμβάνει τις πόλεις Kyoto και Osaka.

O δεύτερος γύρος των γρύφων που υποστηρίζει τη περιοχή Kansai αφορά το πρόσφατο quest στο Discord του παιχνιδιού με όνομα Assassin's Creed Shadow - The First Mission. Το κανάλι Access The Animus έκανε stream ολόκληρο το "quest" και το ολοκλήρωσε σε σχεδόν 2 ώρες. Σε κάποια στιγμή, έγινε σύγκριση ενός χάρτη με αυτό την Ιαπωνίας και βρέθηκαν αξιοθέατα γύρω από τις Kyoto και Osaka.

Το τελευταίο κομμάτι του puzzle είναι το νέο concept art. Μια εικόνα δείχνει το χιονισμένο Kyoto ενώ μια άλλη φαίνεται πως δείχνει το Takeda Castle, που είναι βορειοδυτικά του Kyoto.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*