Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φαίνεται πως το «μεσαιωνικό» Doom: The Dark Ages θα ανακοινωθεί στο Xbox Games Showcase

*
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που εμφανίστηκαν σε διάφορες ιστοσελίδες, το επόμενο Doom των id Software και Bethesda θα ανακοινωθεί ως Doom: The Dark Ages τις επόμενες ημέρες. Οι πληροφορίες συγκλίνουν προς αποκαλυπτήρια στο πλαίσιο του Summer Game Fest (και ίσως του Xbox Games Showcase) και φαίνεται πως η νέα προσθήκη στο δημοφιλές franchise δεν θα είναι ένα παραδοσιακό sequel, αλλά ένα prequel που θα μας στέλνει πίσω στις ρίζες της σειράς και του κεντρικού χαρακτήρα, του Doomslayer.

Το Xbox Games Showcase είναι προγραμματισμένο για τις 9 Ιουνίου, ενώ στις 7 του ίδιου μήνα έχουμε και το Summer Game Fest Showcase με τον Geoff Keighley. Η κωδική ονομασία του νέου Doom είναι “Year Zero” και αναπτύσσεται εδώ και τουλάχιστον 4 χρόνια.


Το τελευταίο μέρος της σειράς είναι το Doom Eternal που κυκλοφόρησε πριν από 4 χρόνια και το franchise είναι συνολικά ιδιαίτερα σημαντικό για την Bethesda. Οι διάφοροι insiders επιβεβαιώνουν την κυκλοφορία του και στο PS5, καθώς και την προσθήκη του στο Xbox Game Pass. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*