Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Extended announcement trailer για το Farmagia

Η XSEED Games, η Marvelous Europe και η Marvelous κυκλοφόρησαν ένα εκτεταμένο announcement trailer για το monster-farming and action game Farmagia, που θα σας δώσει την ευκαιρία να ρίξετε μια εις βάθος ματιά στην εκτροφή, την εκπαίδευση αλλά και στους μηχανισμού ελέγχου των τεράτων, ενώ υπάρχει και ένα tease για ένα συνοδευτικό animation project που βρίσκεται σε διαδικασία παραγωγής.

Το trailer συνοδεύεται από το μουσικό κομμάτι “Life is Beautiful” των ASIAN KUNG-FU GENERATION, μια ροκ μπάντα με τέσσερα μέλη που ιδρύθηκε το 1996 και αποτελείται από τους: Masafumi Gotoh (φωνητικά και κιθάρα), Kensuke Kita (κιθάρα και φωνητικά), Takahiro Yamada (μπάσο και φωνητικά) και Kiyoshi Ijichi (ντραμς).


Το Farmagia αναμένεται να λανσαριστεί την 1η Νοεμβρίου 2024, για PlayStation 5, Nintendo Switch και PC (Steam).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*