Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

“Έχουμε μια επιχείρηση”, είπε o Phil Spencer για την κυκλοφορία του Indiana Jones and the Great Circle στο PS5

*
Κατά τη διάρκεια της Gamescom 2024 η Microsoft επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν το Indiana Jones and the Great Circle να έρχεται στο PlayStation 5 το 2025, μετά την κυκλοφορία του σε Xbox Series X|S και PC τον Δεκέμβριο. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πλαίσιο του Xbox Gamescom livestream, ο CEO του τμήματος gaming της Microsoft, Phil Spencer αναφέρθηκε εκ νέου στη στρατηγική της εταιρείας να κυκλοφορεί παιχνίδια της σε ανταγωνιστικές πλατφόρμες. Σημείωσε πω είναι πολύ σημαντικό ο κόσμος να θυμάται ότι το Xbox είναι μια επιχείρηση εντός της Microsoft και οι προσδοκίες από τον CEO Satya Nadella και τη CFO Amy Hood είναι υψηλές.

"Έχουμε μια επιχείρηση. Είναι σίγουρα αλήθεια ότι μέσα στη Microsoft ο πήχης είναι υψηλός για εμάς όσον αφορά τα όσα πρέπει να δώσουμε πίσω στην εταιρεία. Λαμβάνουμε ένα επίπεδο υποστήριξης [από τη Microsoft] που είναι απλά εκπληκτικό όσον αφορά αυτό που έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε”, είπε ο Spencer.


Όσον αφορά την υποστήριξη, η Microsoft χρηματοδότησε την εξαγορά 75,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων της Activision Blizzard - αυτή ήταν η μεγαλύτερη εξαγορά της Microsoft σε τιμή αγοράς - στην ιστορία της.

Έχοντας αυτά στο μυαλό, ο Spencer είπε ότι η μεταφορά παιχνιδιών του Xbox σε ανταγωνιστικές πλατφόρμες "θα είναι μια στρατηγική που λειτουργεί υπέρ μας" για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ο Spencer είπε επίσης ότι τα παιχνίδια του Xbox που έρχονται σε ανταγωνιστικά συστήματα όπως το PlayStation και το Switch είναι μια επέκταση του μεταβαλλόμενου επιχειρηματικού τοπίου των video games.

"Ως βιομηχανία, αυτή τη στιγμή, υπάρχει μεγάλη πίεση στον κλάδο. Αναπτύσσεται εδώ και πολύ καιρό και τώρα οι άνθρωποι ψάχνουν τρόπους να αναπτυχθούν [περισσότερο]... και για εμάς, ως οπαδούς και παίκτες video games, πρέπει απλώς να προβλέψουμε ότι θα υπάρξει μεγαλύτερη αλλαγή στον τρόπο δημιουργίας και διανομής ορισμένων σε σχέση με τον παραδοσιακό τρόπο που συνηθιζόταν με τα παιχνίδια”, πρόσθεσε ο Spencer. "Αυτό πρόκειται να αλλάξει. Αυτό θα αλλάξει για όλους μας. Αλλά το τελικό αποτέλεσμα πρέπει να είναι καλύτερα παιχνίδια που θα μπορούν να παίξουν περισσότεροι άνθρωποι. Εάν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό, νομίζω ότι εστιάζουμε σε λάθος πράγματα". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • LORDSNAKE
    • Μεταφράζοντας λοιπόν τις PR παπαρολογίες που συχνά πυκνά λέει ο Spencer, το ζουμί είναι αυτό!

      Δεν θα μείνει ρουθούνι όρθιο ως αποκλειστικότητα στο XBOX.........

*