Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έτοιμο για το ταξίδι εκτός Ιαπωνίας το Rider’s Spirits

*
H Ratalaika Games, σε συνεργασία με τη Masaya Games και τη Shinyuden, θα κυκλοφορήσουν το κλασσικό racing game Rider’s Spirits για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch στις 7 Ιουνίου 2024.

Το original Rider’s Spirits κυκλοφόρησε το 1994, αποκλειστικά για το κοινό της Ιαπωνίας και πλέον ήρθε η ώρα να γίνει διαθέσιμο παγκοσμίως.


Ετοιμαστείτε για συναρπαστικές μάχες, ρόδα, ρόδα με τη CPU ή με έως και τρεις φίλους, μέσω μιας ποικιλίας διαδρομών και game modes. Επιπλέον, θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε έναν από τους ενδιαφέροντες αναβάτες του roster, ο καθένας με τις δικές του ικανότητες οδήγησης. Σε περίπτωση που η κατάσταση δεν ειναι εύκολο να γείρει προς το μέρος σας, μπορείτε να καταφύγετε στη χρήση αντικειμένων για να είστε ο πρώτος που θα περάσει τη γραμμή του τερματισμού. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*