Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έσπασε για μια ακόμα φορά το ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών του Steam

*
Το ρεκόρ του Steam όσον αφορά τον αριθμό των χρηστών που παίζουν ταυτόχρονα στην πλατφόρμα έσπασε για μια ακόμα φορά μέσα σε λίγους μήνες. Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύει το SteamDB, ο αριθμός τους έφτασε τα 37,2 εκατομμύρια παίκτες και σίγουρα ένας από τους λόγους είναι το Black Myth: Wukong, το single player game που έχει κατορθώσει να καθηλώσει εκατομμύρια gamers σε όλο τον κόσμο. Μάλιστα είναι δεύτερο πίσω μόνο από το PUBG όσον αφορά το μέγιστο νούμερο ταυτόχρονων παικτών.

Μέσα σε μόλις τρεις ημέρες από κυκλοφορία του, το Black Myth: Wukong πούλησε 10 εκατομμύρια αντίτυπα και είχε 2,3 εκ. ταυτόχρονους παίκτες στο Steam, ένα επίτευγμα που είναι σημαντικό για τόσο μικρό χρονικό διάστημα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*