Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται σύντομα ο emulator του Atari Jaguar στο iPhone

*
Το Atari Jaguar ήταν από τις πιο «ιδιαίτερες» κονσόλες που κυκλοφόρησαν και σύντομα οι τίτλοι του έρχονται μέσω emulator στο iPhone. Ο προγραμματιστής (και fan του Jaguar) Rich Whitehouse (και σημαντικό στέλεχος του The Video Game History Foundation) αποκάλυψε πως ο πρώτος Jaguar iOS emulator είναι σχεδόν έτοιμος να διατεθεί στο κοινό μέσω του App Store.

Στο πρώτο του σχετικό μήνυμα στο Twitter/X, ο Whitehouse ανέβασε μια εικόνα του θρυλικού videogame Tempest 2000, που ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα games του συστήματος, ενώ επιβεβαίωσε και πως η κυκλοφορία του προγράμματος εξομοίωσης αναμένεται κάποια στιγμή τον επόμενο μήνα.


Το Atari Jaguar κυκλοφόρησε το 1993 και ήταν η τελευταία απόπειρα της εταιρείας στο χώρο των οικιακών κονσολών. Υπενθυμίζεται πως η Apple άνοιξε τις πόρτες των emulators στο iOS το τελευταίο διάστημα, και ως αποτέλεσμα αυτού έχουμε γεμίσει ήδη με σχετικά προγράμματα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*