Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται στις δυτικές χώρες το Bakeru, πνευματικός διάδοχος των Goemon video games (trailer)

Το Bakeru, που θεωρείται ο πνευματικός διάδοχος της σειράς video games Goemon έρχεται στις δυτικές χώρες. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε για το Nintendo Switch το περασμένο έτος με τίτλο Otogi Katsugeki Mameda no Bakeru, αλλά μόνο στην Ιαπωνία. Τώρα, η Spike Chunsoft ανακοίνωσε ότι θα το φέρει στη Δύση για Nintendo Switch και PC, στις 3 Σεπτεμβρίου, με την ονομασία Bakeru. Προς το παρόν μπορείτε να ασχοληθείτε με το demo που υπάρχει στο eShop της Nintendo.

Πίσω από την ανάπτυξη του Bakeru βρίσκεται η Good-Feel, το ιαπωνικό studio που έχει δημιουργήσει το Yoshi’s Woolly World, το Yoshi’s Crafted World και το Kirby’s Epic Yarn. Πρόκειται για ένα 3D action game, όπου ο Bakeru πρέπει να διασχίσει τις 47 νομαρχίες της Ιαπωνίας για να αντιμετωπίσει τους διαβολικούς Festival Troops και να επαναφέρει την ειρήνη.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*