Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται νέο multiplayer videogame Squid Game με την δεύτερη σεζόν!

*
Το Netflix ανακοίνωσε πως θα ενισχύσει τη δεύτερη σεζόν της σειράς Squid Game με ένα ακόμη τρόπο που δεν είναι άλλος από ένα νέο multiplayer videogame που θα ανήκει στην ίδια σειρά. Η εταιρεία αποκάλυψε στο πλαίσιο ενημέρωσης για τα οικονομικά της αποτελέσματα τριμήνου πως θα κυκλοφορήσει ένα ομώνυμο videogame για να συμπέσει με το νέο κύκλο επεισοδίων.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια άλλη πληροφορία ούτε για το game ούτε για τη σειρά, αλλά φανταζόμαστε πως μιλάμε για ένα παιχνίδι επιβίωσης που πρέπει στο τέλος να μείνει μόνο ένας ζωντανός.


Το Squid Game ήταν αποκάλυψη για το Netflix, μιας και η κορεατική σειρά κατάφερε να ανέβει στην πρώτη θέση των προβολών στις περισσότερες χώρες του πλανήτη. Μένει να δούμε πόσο «φρέσκια» θα είναι η δεύτερη σεζόν και τι άλλο θα προσφέρει. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*