Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται νέο gameplay showcase για το Civilization VII μέσα στο μήνα

*
Μέσα στον Αύγουστο θα δούμε ένα νέο gameplay showcase για το Civilization VII. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, λίγο μετά το τέλος του Opening Night Live της Gamescom θα προβληθεί ένα 20λεπτο video που θα περιλαμβάνει και αρκετό υλικό gameplay.

Η 2Κ σημειώνει πως το πρώτο gameplay footage θα παρουσιαστεί στο show του Geoff Keighley στις 21.00 της 20ης Αυγούστου και αμέσως μετά θα υπάρχει ένα αφιερωματικό video από την Firaxis που θα μεταδοθεί από το κανάλι της στο Twitch και από το επίσημο κανάλι του Civilization στο YouTube.


Η ώρα έναρξης της προβολής έχει οριστεί για τις 23.30 ώρα Ελλάδος και θα διαρκέσει 20 λεπτά, ενώ αναμένεται να περιλαμβάνει μια ματιά εκ των έσω στον τίτλο και αφιέρωμα στα νέα χαρακτηριστικά και τις καινοτομίες που θα φέρει. Όσοι δώσουν το «παρών» στην Gamescom από τις 21 έως και τις 25 Αυγούστου θα μπορέσουν να παίξουν τον τίτλο και στο booth του στο Hall 6.

Υπενθυμίζεται πως το Civilization VII ανακοινώθηκε στο Summer Game Fest και θα κυκλοφορήσει το 2025 για PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S και Nintendo Switch.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*