Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται μέσα στο 2026 το Lords of the Fallen 2

*
Το Lords of the Fallen 2 φαίνεται πως θα κυκλοφορήσει το 2026 σύμφωνα με το strategy report της CI Games. Η ομάδα της Hexworks χρησιμοποιεί την Unreal Engine 5 για την ανάπτυξη του παιχνιδιού και θα χρησιμοποιήσει πιο εμπορικά στοιχεία, ειδικά στα γραφικά, για να κερδίσει περισσότερο κοινό. Η αποκάλυψη του παιχνιδιού αναμένεται να πραγματοποιηθεί το 2025. Βέβαια, υπάρχει πιθανότητα αλλαγής της παραπάνω ημερομηνίας καθώς πολλά μπορούν να αλλάξουν κατά την διάρκεια της ανάπτυξης.

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά που αναφέρονται στο report είναι η βελτιστοποίηση της προσβασιμότητας. Η Hexworks, στη προσπάθεια της να φέρει στη σειρά περισσότερους παίκτες, φαίνεται πως θα παρουσιάσει νέα game modes και βελτιώσεις στο gameplay όπως η "κοινή πρόοδος" στο co-op.

Επιπλέον, το παιχνίδι για PC θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμο μέσω του Epic Games Store. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*