Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται επιτέλους σε PC το Red Dead Redemption (trailer)

Όπως ανακοίνωσε η Rockstar Games, το Red Dead Redemption θα κυκλοφορήσει, επιτέλους, για PC. Το open world western game θα συνοδεύεται από το expansion Undead Nightmare και η άφιξή τους έχει προγραμματιστεί για τις 29 Οκτωβρίου 2024, μέσω Rockstar Store, Steam και Epic Games Store. Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει γνωστό το πότε θα ανοίξουν οι προ- παραγγελίες.

«Σε συνεργασία με τη Double Eleven, αυτή η νέα έκδοση για PC έρχεται με βελτιώσεις, συμπεριλαμβανομένης της εγγενούς ανάλυσης 4K σε έως και 144 Hz σε συμβατό hardware, υποστήριξη για οθόνες Ultrawide (21:9) και Super Ultrawide (32:9), υποστήριξη HDR10 και πλήρη συμβατότητα με πληκτρολόγιο και ποντίκι», αναφέρει η Rockstar Games.


“Υπάρχει επίσης υποστήριξη για τεχνολογίες upscaling NVIDIA DLSS 3.7 και AMD FSR 3.0, NVIDIA DLSS Frame Generation, επιλογές για τη διαμόρφωση του draw distance, σκιάσεις διαφορετικής ποιότητας σκιάσεις και πολλά άλλα”.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*