Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται επιτέλους και στο PlayStation το Distance

*
Η Refract θα κυκλοφορήσει το arcade racing platformer Distance για PlayStation 5 και PlayStation 4 στις 9 Ιουλίου και ώρα 16;00. Μπορείτε ήδη να το προσθέσετε στη wishlist σας στο PlayStation Store.

Το Distance πρωτοκυκλοφόρησε σε έκδοση Early Access για PC (Steam), στις 9 Δεκεμβρίου 2014 και ακολούθησε το λανσάρισμα της πλήρους έκδοσης στις 18 Σεπτεμβρίου 2018. Τον Δεκέμβριο του 2014 ανακοινώθηκε η έκδοσή του για το Playstation 4 και έναν χρόνο μετά η αντίστοιχη για το PlayStation VR.


Το Distance δεν είναι απλά ένας αγώνας, είναι ένα ταξίδι, γεμάτο με ταχύτητες που ζαλίζουν, ακροβατικά που αψηφούν τη βαρύτητα και την αδιάκοπη αναζήτηση του άγνωστου.

Συνδυάζοντας την ένταση των αγώνων arcade με την ευκινησία του παρκούρ, το Distance σας εκτοξεύει σε έναν κόσμο εμποτισμένο με νέον, τυλιγμένο στο μυστήριο. Θα πρέπει να προσαρμοστείτε γρήγορα στις λειτουργίες και δυνατότητες του αυτοκινήτου σας για άλματα, αναστροφές και πτήσεις, ώστε να ξεπεράσετε θανατηφόρους κινδύνους και να επιβιώσετε. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*