Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται εντός του 2024 το The Thing: Remastered της Nightdive Studios (trailer)

Η Nightdive Studios ανακοίνωσε το The Thing: Remastered, αναβιώνοντας έτσι το κλασσικό horror third-person shooter που κυκλοφόρησε το 2002. Αναμένεται εντός του τρέχοντος έτους για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam).

Στην παγωμένη αρκτική τούνδρα, ένας μυστηριώδης εξωγήινος που αλλάζει σχήμα έχει εξαλείψει το πλήρωμα της ερευνητικής εγκατάστασης του US Outpost #31. Στο The Thing: Remastered, οι παίκτες υποδύονται τον λογαχό J.F. Blake, τον αρχηγό μιας ομάδας διάσωσης των Ειδικών Δυνάμεων του Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών που στάλθηκαν για να διερευνήσουν τα γεγονότα που συνέβησαν στην ταινία The Thing. Παγιδευμένος από τα στοιχεία και κινδυνεύοντας να μολυνθεί από μια φρικτή οντότητα, ο Blake πρέπει να κρατήσει την ομάδα του ενωμένη για να επιβιώσει, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τους και διασφαλίζοντας ότι ο φόβος και η παράνοια τους δεν θα στερήσουν το καλύτερο από αυτούς… ή τον εαυτό του.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*